pikabou

Logo

Heidelberger Übersetzungs Bibliographie

Title:

Johann Richardsons Vorschläge zu neuen Vortheilen beym Bierbrauen. Nebst Beschreibung seines neuerfundenen Instruments, um den Gehalt des Bieres zu erforschen.

Subtitle:

aus dem Englischen mit Anmerkungen übersetzt. Mit einer Vorrede begleitet von D. Lorenz Crell. Mit einem Kupfer.

Edition:

-

Year of Publication:

1788

Source Language:

English

Target Language:

German

Cultural Area:

-

Author:

Richardson, John More

Translator:

Crell, Lorenz Florenz Friedrich von More

Publisher:

Nicolai, Friedrich

Place of Publication:

Berlin; Stettin

DDC:

660 Chemical engineering and related technologies

Locations:

Augsburg - Universitätsbibliothek

Berlin - Staatsbibliothek (StaBi)

Dresden - Sächsische Landesbibliothek Staats- und Universitätsbibliothek (SLUB)

Wiesbaden, Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain

Original:

Theoretic hints of an improved practice of brewing malt-liquors: including some strictures on the nature and properties of water, Malt, and Hops, The Doctrine of Fermentation, The Agency of Air, The Effects of Heat and Cold On fermented Liquors, &c. &c. More

Datenbank:

HÜB-EN-NL

Comments:

-

 
 

Github Impressum Datenschutzerklärung DFG Logo IUED Logo